Veckans Lunch

Torsdag 8 maj

Köttgryta med smak av chili, kanel, spiskummin serveras med linser, rostade grönsaker och basmatiris
140 kr
Panerad fläsknoisetter med gröna bönor, bearnaisé och rödvinssås (ägg)
140 kr
Halstrad lax med färsk spenat och rödlök serveras med kokt potatis och citronhollandaise (ägg)
140 kr

Fredag 9 maj

Helstekt biff ”provencal” med råstekt potatis och gröna bönor (laktos)
150 kr
Helstekt fläskfilé med grönpepparsås och stekt potatis samt gröna bönor (laktos)
140 kr
Sydfransk fiskgryta med aioli, handskalade räkor och krutonger (laktos, ägg, gluten)
140 kr

Gäller hela vecka 19

Sallad: Ceasarsallad med kyckling och bacon samt krutonger (ägg, gluten)
Vegetarisk: Spenat och färskostbiff med bön och linsragu
140 kr
Vi tar emot Catering alla tider på Dygnet Öppet Hela Året