Onsdag 29 mars |
||
---|---|---|
Ost och skinkfylld schnitzel med stekt potatis, rödvinssås och gröna ärtor |
130 kr
|
|
Stekt kummel med kall romsås, dill och kokt potatis |
130 kr
|
|
Pasta Carbonara (röktsidfläsk, grädde, svartpeppar, gran padano) |
130 kr
|
|
Torsdag 30 mars |
||
Ärtsoppa med mejram och fläsklägg Pannkakor med sylt & grädde |
130 kr
|
|
Moussaka med köttfärs, lök och råstekt potatis gratinerad med ost och béchamelsås |
130 kr
|
|
Fransk köttgryta på högrev med rödvin, rökt sidfläsk, purjolök, gul lök, champinjoner kokt potatis eller ris |
130 kr
|
|
Ugnsbakad kolja serveras med handskalade räkor, vitt vin, grädde, dill och kokt potatis |
130 kr
|
|
Fredag 31 mars |
||
Grillad svensk fläskkarré med barbequesås och pommes frites |
130 kr
|
|
Fisk och skaldjursgryta med smak av saffran serveras med krutonger och aioli |
130 kr
|
|
Kycklinglårfile med fetaostsallad och basmatiris |
130 kr
|
|
Hamburgare med bacondressing, briochebröd, sallad, grönsaker och pommes frites |
130 kr
|
|
Lördag 1 april |
||
Thaibuffé 12.00-17.00 |
150 kr
|
|
Söndag 2 april |
||
Thai Buffé 12.00-17.00 |
150 kr
|