Veckans Lunch

Måndag 20 januari

Kåldolmar med skysås, lingonsylt och kokt potatis
110 kr
Nötfärsbiff med grönpeppar, dijonsenap serveras med stekt kulpotatis
110 kr
Fiskgratäng med hummersås, rostad fänkål och purjolök serveras med kokt potatis eller ris
110 kr

Tisdag 21 januari

Raggmunkar med stekfläsk och rårörda lingon
110 kr
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
110 kr
Flygande Jacob med bacon, banan, curry, grädde, chilisås och jordnötter serveras med ris
110 kr
Ugnsbakad torsk med vitvinsås, brynt smör, riven pepparrot och hackat ägg serveras med dillkokt potatis
110 kr

Onsdag 22 januari

Schnitzel fylld med rökt skinka och riven cheddarost samt mozzarella serveras med gröna ärtor, rödvinssås och stekt potatis
110 kr
Kebabgryta med lök, tomat serveras med vitlökssås och ris
110 kr
Stekt kummel med rostad grönsaker, kall kaprissås och örter serveras med kokt potatis
110 kr

Torsdag 23 januari

Ärtsoppa och pannkakor med sylt & grädde
110 kr
Kalvstek med gräddsås, inlagd gurka och gelé och kokt
potatis
110 kr
Pocherad spätta med vitvinssås, stekt spenat och rödlök serveras med kokt potatis
110 kr

Fredag 24 januari

Vi grillar högrevsburgare med picklad rödlök, rostad lök, saltgurka, jalapeno och bacondressing serveras med pommes frites
110 kr
Oxkind med schalottenlök, rödvin, rökt sidfläsk och potatisstomp med persilja
110 kr
Stekt kycklinglårfilé med tsatsiki serveras med ris pommes frites
110 kr
Stekt gösfilé med rostad mandel, tomat, örter och brynt smör
110 kr
Vi tar emot Catering alla tider på Dygnet Öppet Hela Året
Dela sidan
Ladda ner PDF