Onsdag 3 december |
||
|---|---|---|
| Helstekt fläskfilé black and white med rostade rotfrukter samt stekt potatis (ägg) |
140 kr
|
|
| Kycklingwok med grönsaker samt äggnudlar (ägg, gluten) |
140 kr
|
|
| Stekt färsk kolja med chili och limedressing och dillkokt potatis (gluten, laktos) |
140 kr
|
|
Torsdag 4 december |
||
|
Gulash på högrev med paprika, tärnad potatis, gräddfil serveras med ris (laktos) |
140 kr
|
|
| Ugnsgratinerad falukorv med fransk senap, tomat, lök, gratängost samt potatisstomp (laktos) |
140 kr
|
|
| Pocherad färsk kolja med havskräftsås, potatismos med gräslök samt citron (laktos, skaldjur) |
140 kr
|
|
Fredag 5 december |
||
| Pulled pork burgare med picklad rödlök, briochebröd serveras med pommes frites samt vitlöksdressing (laktos) |
150 kr
|
|
| Ost och skinkfylld schnitzel med stekt potatis, rödvinssås och gröna ärtor (laktos, gluten, ägg) |
140 kr
|
|
| Sydfransk fiskgryta med aioli, handskalade räkor och krutonger (laktos, ägg, gluten) |
140 kr
|
|
Gäller hela vecka 49 |
||
|
Sallad: Ceasarsallad med kyckling och bacon samt krutonger Vegetarisk: Svamp och ost paj serveras med sallad |
140 kr
|
|