Jaktvillans Julcatering

VÅR PASSION ÄR OEMOTSTÅNDLIG

”När man just passerat Arninges stora shoppingcenter och svänger in vid Jaktvillans skylt, är det som att komma in i en annan värld. Plötsligt är man på landet, mitt i en susande granskog omgiven av tystnad och lugn. De hundratalet metrarna fram till villan undrar jag om jag har kört fel, men snart öppnar sig skogen och en gul byggnad överklädd med klängväxter och vildvin visar sig. Entrén är inte så stor men innanför ligger rum efter rum dukade bord och sorlande matgäster.”

Beställningar för Julbord tas emot fr.o.m vecka 48 (29 November). Inga beställningar är för stora, från 20pers och uppåt. För större sällskap finns möjlighet att abonnera hela restaurangen.

Vår passion är att vi tror på dom råvaror som vi köper in och skapar och försöker ge en upplevelse till dig som äter vår mat. Jaktvillan är inte ett stort företag, det är ett flexibelt, tätt sammansvetsat catering-team som helt åtagit sig att göra alla tillfällen och händelser till en fullständig framgång. Jaktvillan och dess team erbjuder en enkel, okomplicerad metod där allt kretsar kring kunden. Vare sig du letar efter en lyxig trerätters middagsmeny eller bara en enkel canapé så ser vi till att du blir nöjd.

JAKTVILLANS MATFILOSOFI

Vår matfilosofi är enkel, genuin och äkta. Vi ser till att hitta det allra bästa som vår landsbygd har att ge i form av råvaror av bästa kvalitet. Vi tillagar våra maträtter genom att förändra råvarans ursprung så lite som möjligt. Det handlar om att lyfta fram en råvaras egentliga egenskaper. Många gånger uppnås det bästa resultatet genom den minst komplicerade tillagningen och genom åren har vi lärt oss att enkla matlagningstekniker i kombination med hög kvalitet på våra råvaror bidrar till den bästa smakupplevelsen för våra gäster.

Dela sidan